BTG

BTG door bright circle

BTG

BTG richt zich op een vijftal inhoudelijke thema’s, die zich op het snijvlak bevinden van ICT en telecommunicatie:
 • Unified Communications
  Alle communicatievormen vanaf je laptop of tablet? Met Unified Communications kan dat. UC is de samensmelting van elektronische communicatievormen zoals email, chat, presentie informatie, bellen, audio en video conferencing etc. in een platform. Veel bedrijven die aanvankelijk nog gebruik maakten van allemaal losse componenten zijn bezig met de overstap naar UC. Is dat voor jouw bedrijf ook actueel?
 • Corporate networks
  Met jouw bedrijfsnetwerk heb je connectie met de hele wereld. De vele facetten van bedrijfsnetwerken komen bij BTG aan bod, van Local Area Netwerken tot internationale glasvezelverbindingen. Switching, routering en security zijn belangrijke onderwerpen waar je direct mee te maken krijgt binnen jouw bedrijfsnetwerk. Wat is de beste oplossing?
 • Mobile communication
  Alles kan mobiel vandaag de dag. Wat betekent dat voor je ICT infrastructuur? En voor de manier van samenwerken binnen je organisatie? Wat is de impact van mobiel werken op de bedrijfsprocessen?
 • Privacy & security
  Medewerkers maken in hun werk steeds meer gebruik van eigen tablets, telefoons en laptops. Als organisatie wil je dit op een veilige manier mogelijk maken. Dat betekent een duidelijk en gebruikersvriendelijk securitybeleid. Hoe breng je dit in de praktijk?
 • Cloud
  Wat zijn de voor- en nadelen van cloud computing? Welke risico’s loop je als organisatie wat betreft de beveiliging van je data? En hoe waarborg je de privacy ten aanzien van persoonlijke gegevens?

BTG wil een gidsfunctie vervullen op deze domeinen, waardoor leden snel op de hoogte zijn van relevante kennis en ontwikkelingen.

Wat heeft Bright Circle gedaan.

De website van BTG was zeer slecht onderhouden. Hiervoor is Bright Circle ingeschakeld om te zorgen dat de website weer prima werkt en een verfijning in de stijl gemaakt.

Overzicht diensten:

Neem een kijkje op de website: www.btg.org

Informatie aanvragen.

Bent u benieuwd wat Bright Circle voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij nemen de mogelijkheden met u door.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.