CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING.

Een goede contentstrategie is onmisbaar, wat uw bedrijf dan ook aan diensten of producten aanbiedt. Dat betekent dat u als onderneming aandacht zult moeten besteden aan uw eigen verhaal: wie bent u, waarom hebt u voor deze richting gekozen, en wat maakt u zo uniek binnen uw branche? Maar ook: wie is uw doelgroep, en wat wilt u voor die doelgroep bereiken?

Onze aanpak.

Een goede contentstrategie bestaat uit verschillende delen en aspecten. Onze experts helpen u natuurlijk graag om hier een richting in te vinden en zo tot het beste resultaat te komen. Zo zorgen we ervoor dat uw potentiële klanten op de juiste momenten de juiste teksten te zien krijgen. De volgende aspecten krijgen daarbij alle aandacht:

  • Planning en strategie. Zowel op de lange als korte termijn moet er goed nagedacht worden over de planning van uw campagne. Natuurlijk hoeft dat niet allemaal in één keer bepaald te worden. We houden ook in de loop van de campagne nog nieuwe brainstormsessies om de strategie verder aan te scherpen.
  • Schrijven. Sommige bedrijven schrijven hun content het liefst zelf, anderen besteden het liever uit. Bij Bright Circle kan het allebei, afhankelijk van wat u het prettigst vindt!
  • Publicatie. Niet ieder platform is even geschikt voor iedere tekst, en niet ieder platform is even geschikt voor uw onderneming. Waar wilt u uw content aan de wereld laten zien? Met onze analyses wordt dat een eenvoudige keuze.
  • Analyse van resultaten. Natuurlijk is het belangrijk dat uw nieuwe content ook inderdaad iets bijdraagt aan uw resultaten. Daarom houden we ook altijd voor u bij welke gevolgen de optimalisaties met zich mee brengen. Hoe verandert uw zichtbaarheid, uw bezoekersverkeer en uw conversiepercentage? Aan de hand van deze cijfers maken we uw content steeds beter.

Waarom Bright Circle?

Potentiële klanten zijn kritische lezers, en dat betekent dat uw onderneming altijd wel wat hulp kan gebruiken bij het opstellen van een contentstrategie. Bij Bright Circle gaan we graag met u aan de slag. Dankzij ons grote team van marketingspecialisten weten we de resultaten voor al onze klanten steeds weer te optimaliseren! Natuurlijk zorgen we er ook voor dat u altijd één persoonlijke contactpersoon hebt die het overzicht over uw strategieën bewaart.

Ziet u het belang van een geoptimaliseerde strategie op het gebied van content marketing? Dan horen we graag van u! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag precies wat we voor u kunnen betekenen.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.