E-mailmarketing2018-10-30T07:26:19+00:00

EMAIL MARKETING

EMAIL MARKETING.

E-mail heeft voor veel mensen een ‘ouderwets’ imago, maar marketing via dit kanaal is juist enorm geschikt om uw potentiële klanten zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Het gevolg van die zorgvuldig vormgegeven boodschap is dat een goede mail een bijzonder hoge conversie op kan leveren.

Onze aanpak.

Overweegt u met e-mailmarketing aan de slag te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met Bright Circle om alle mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. We bieden bijvoorbeeld de volgende services aan:

  •  E-mailsjablonen. Een mail ziet er beter en professioneler uit wanneer hij volledig in de huisstijl van de onderneming is opgemaakt. Met behulp van sjablonen gaat dat vanzelf goed! Bright Circle creëert zo veel templates als u voor uw onderneming maar nodig hebt.
  • Campagnestrategie. Welke boodschap wilt u met uw campagne aan uw potentiële klanten overbrengen? Met welke content doet u dat het eenvoudigst, en welk beeldmateriaal hoort daarbij? Samen creëren we de volledige campagne en versturen we hem naar uw relevante contacten.
  • Analyse. Al onze campagnes worden zorgvuldig gemonitord en geanalyseerd. Op die manier kunnen we u achteraf precies vertellen welke resultaten uw e-mails opgeleverd hebben. Extra nuttig, want zo kunnen we onze gegevens inzetten om uw volgende mailcampagne nóg succesvoller te maken.
  • Geautomatiseerde mails. De meeste webshops sturen al mails ter bevestiging van een aankoop en een verzending. Er zijn echter nog veel meer resultaten te bereiken met geautomatiseerde mailings. Zo kunt u uw klanten om een review vragen nadat ze hun nieuwe aankoop ontvangen hebben. En door een paar weken later nog eens te mailen, stimuleert u herhalingsaankopen.

Waarom Bright Circle?

Wel is het daarbij natuurlijk van belang dat uw mail ook daadwerkelijk passend is opgesteld. Een minder optimaal bericht verdwijnt snel tussen de tientallen andere mails die uw potentiële klant dagelijks binnenkrijgt. Dat is waar Bright Circle u kan helpen. Aan de hand van uw persoonlijke doelstellingen en doelgroep stellen we een strategie op waarbij uw klanten in alle fasen van het koopproces begeleid kunnen worden. Dat betekent dat u niet alleen achter leads aan mailt, maar ook dat uw aftersales en uw klantenservice piekfijn in orde zijn.

Ziet u het belang van een geoptimaliseerde strategie op het gebied van content marketing? Dan horen we graag van u! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag precies wat we voor u kunnen betekenen.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.