Mailchimp voor Magento2018-10-30T07:33:59+00:00

MAILCHIMP INTREGRATIE MET MAGENTO

MAILCHIMP.

E-mailmarketing is een geweldige manier om vaste klanten betrokken te houden en nieuwe klanten in vaste bezoekers om te zetten. Ze kennen uw merk immers al, en zullen daarom veel vaker positief op uw berichten reageren.

Onze aanpak.

Een goede contentstrategie bestaat uit verschillende delen en aspecten. Onze experts helpen u natuurlijk graag om hier een richting in te vinden en zo tot het beste resultaat te komen. Zo zorgen we ervoor dat uw potentiële klanten op de juiste momenten de juiste teksten te zien krijgen. De volgende aspecten krijgen daarbij alle aandacht:

  • Planning en strategie. Zowel op de lange als korte termijn moet er goed nagedacht worden over de planning van uw campagne. Natuurlijk hoeft dat niet allemaal in één keer bepaald te worden. We houden ook in de loop van de campagne nog nieuwe brainstormsessies om de strategie verder aan te scherpen.
  • Schrijven. Sommige bedrijven schrijven hun content het liefst zelf, anderen besteden het liever uit. Bij Bright Circle kan het allebei, afhankelijk van wat u het prettigst vindt!
  • Publicatie. Niet ieder platform is even geschikt voor iedere tekst, en niet ieder platform is even geschikt voor uw onderneming. Waar wilt u uw content aan de wereld laten zien? Met onze analyses wordt dat een eenvoudige keuze.
  • Analyse van resultaten. Natuurlijk is het belangrijk dat uw nieuwe content ook inderdaad iets bijdraagt aan uw resultaten. Daarom houden we ook altijd voor u bij welke gevolgen de optimalisaties met zich mee brengen. Hoe verandert uw zichtbaarheid, uw bezoekersverkeer en uw conversiepercentage? Aan de hand van deze cijfers maken we uw content steeds beter.

Hoe werkt het?

Een programma als MailChimp is bijzonder geschikt om nieuwe abonnees voor uw nieuwsbrief te registeren. Wanneer u deze koppeling aan uw Magento webshop toevoegt, worden ook inschrijvers via de website direct aan de mailinglist toegevoegd. U hoeft dus niets handmatig te exporteren en voorkomt daarmee dure vergissingen! Verder biedt MailChimp de mogelijkheid om snel de statistieken van verzonden berichten te kijken. Door verschillende campagnes te bekijken, ziet u al snel welke aanpak beter werkt voor uw doelgroep.

Ook als klanten zich weer uitschrijven voor een nieuwsbrief, kan dat via MailChimp heel eenvoudig. De gegevens blijven dan wel in uw CRM staan. Op die manier worden bijvoorbeeld verzendbevestigingen nog wel gewoon verzonden.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.