Mailchimp2018-10-30T07:33:00+00:00

MAILCHIMP

MAILCHIMP.

E-mailmarketing is misschien wel de effectiefste manier om van een eenmalige klant een trouwe bezoeker te maken. Natuurlijk automatiseren we dat liever wel: u bent immers veel te veel tijd kwijt als alle nieuwe contactgegevens handmatig geëxporteerd moeten worden. MailChimp is één van de efficiëntste en eenvoudigste systemen die er voor e-mailmarketing bestaan. Met behulp van deze plug-in koppelt u het makkelijk aan uw WordPress website.

Waarom Bright Circle?

Wanneer u deze functie gebruikt, kunnen bezoekers zich eenvoudig inschrijven voor uw nieuwsbrief – natuurlijk met een formulier dat geheel in uw eigen huisstijl is opgemaakt. Via de plug-in worden al uw nieuwe abonnees automatisch in uw MailChimp account opgeslagen. Door op MailChimp zelf in te loggen, kunt u eenvoudig uw nieuwsbrieven en andere content versturen; meer hoeft u niet te doen om het allemaal op rolletjes te laten verlopen.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.