Project Management2018-10-30T08:31:45+00:00

PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT.

Wanneer je als projectorganisatie met een opdrachtgever samenwerkt, komt daar vaak heel wat communicatie bij kijken. Er zijn dan ook talloze systemen te vinden waarin problemen en oplossingen gemeld kunnen worden door de twee partijen in het proces: Asana, Jira en Zendesk zijn een aantal bekende voorbeelden.

Het nadeel van deze verschilkende systemen is natuurlijk dat ze allemaal apart ingericht en afgesteld moeten worden. Niet iedereen heeft tijd om externe programma’s in de huisstijl te zetten, zeker niet als het er meerdere zijn. Bovendien kan het voor klanten vervelend zijn om in meerdere log-ins te moeten gebruiken. Door de API’s aan de WordPress website te koppelen, lost u beide problemen op. De klant logt in zo’n geval heel eenvoudig in op de site en maakt daar zijn tickets en issues aan. Via de plug-in komen die vervolgens in uw eigen managementsysteem terecht. Zo hebt u verder geen omkijken meer naar de presentatie!

Ziet u het belang van een project management oplossing? Dan horen we graag van u! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag precies wat we voor u kunnen betekenen.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.