Remarketing2018-10-30T08:32:01+00:00

REMARKETING

REMARKETING.

Remarketing is een fenomeen waar uzelf ook regelmatig mee te maken zult krijgen bij uw eigen online aankopen. Het idee is heel simpel: heeft een potentiële klant een product eenmaal bekeken, dan kunnen de advertenties voor datzelfde product ook op andere websites steeds weer terugkomen. Dit is misschien wel de beste manier om de conversie voor uw webshop te verhogen.

Een aantal voordelen van remarketing zetten we hieronder voor u op een rijtje:

  • Eenvoudig en goedkoop. Remarketing is niet alleen goedkoper uit te voeren dan andere vormen van marketing: de opbrengen liggen ook tot maar liefst twee keer hoger. Dubbel zo voordelig, met andere woorden!
  • De juiste doelgroep. Omdat remarketing zich alleen op eerdere bezoekers van uw website richt, weet u zeker dat ze ook inderdaad in uw diensten geïnteresseerd zijn. Een aantal extra advertenties kunnen dan nét dat duwtje in de rug geven om ook daadwerkelijk tot een aankoop over te gaan.
  • Flexibel. Bent u bang dat uw advertenties snel ergerlijk worden? Dan stelt u het maximum aantal vertoningen van uw campagne gewoon wat lager in. Wilt u maximaal de aandacht trekken? Dan gaat het aantal wat hoger. Zo past u remarketing heel eenvoudig aan uw eigen voorkeuren aan!
  • Doelgerichte teksten. U weet al dat uw doelgroep over een aankoop twijfelt. Door uw teksten en call to action op die kennis te baseren, kunt u nog gerichter dat laatste zetje geven.

Waarom Bright Circle?

De specialisten van Bright Circle zijn precies op de hoogte van alle mogelijkheden die remarketing te bieden heeft. Zo kunnen ze u eenvoudig helpen om precies de juiste strategie uit te stippelen! Het resultaat: een marketingplan dat helemaal bij uw bedrijf en doelen past, waarmee u uw omzet al snel zult zien groeien.

Meer informatie? Als u vrijblijvend contact met ons opneemt, beantwoorden we graag al uw vragen over deze strategie!

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.