WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR STAGIAIRES

Onze vacatures

  • Stagiaire     >

Bright Circle is het allround marketing bureau uit het zuiden. Aangezien wij snel groeien zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Bright Circle bouwt veel nieuwe websites en maakt brochures voor haar klanten en daarom zoeken wij een

Stagiaire

Missie

Als stagiair is het doel dat jij leert van ons en jij ons komt ondersteunen in de verschillende disciplines, hierbij kan het gaan om de volgende opleidingen: applicatie opleidingen, grafische vormgeving opleidingen, marketing opleidingen en communicatie opleidingen. is het je doel om het maximale uit je stage tijd te halen dan ben jij de match voor ons.

Uitkomsten

Je werkt mee aan de verschillende projecten die wij uitvoeren voor klanten en daar komt echt van alles bij kijken.
• Verantwoordelijk voor het project van de klant
• Super gesprekken met klanten elke week
• Het beste resultaat behalen om de klant dat te geven wat die zoekt
• Samenwerken met een team van doorzetters

Competenties

Wij zoeken iemand die een studie in de volgende richtingen doet:
applicatie opleidingen, grafische vormgeving opleidingen, marketing opleidingen en communicatie opleidingen.

Veranderen

De wereld van een stagiair verandert continu. Jij wilt alles weten en zoekt als eerste de mogelijkheden uit. Zodat het beste voor onze klanten gemaakt kan worden.

Inleven

Elke klant en elk product is anders! Jij kan je goed inleven in de doelgroep en gaat opzoek naar passende oplossingen hiervoor.

Aanpakken

Jij wilt de klant altijd verder helpen. Hoe wordt het probleem van de klant het best en snelst opgelost? Je overlegt met je collega’s als het nodig is en zorgt dat de klant snel tevreden is.

Communicatief

Ondernemers zijn veeleisend. Je kan als stagiair uitleggen hoe een project verloopt. Ook voel je goed aan wanneer er extra verkoopkansen zijn.

Onze waarden

Samenwerken, doorhalen, competitie, plezier maken en winnaarsmentaliteit zijn de kernwaarden van Bright Circle. Werk in je sollicitatie één van deze kernwaarden kort uit zodat wij een beeld krijgen van hoe deze waarde bij jou past.

Interesse?

Mail naar info@brightcircle.nl met de reden waarom deze vacature alleen voor jou is en welke waarden jij meebrengt naar ons dynamisch team, stuur daarbij je C.V. mee

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.