KOM WERKEN ALS TEKSTSCHRIJVER

Onze vacatures

  • Tekst schrijver                 >

Bright Circle is het allround marketing bureau uit het zuiden. Aangezien wij snel groeien zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Bright Circle bouwt veel nieuwe websites en maakt brochures voor haar klanten en daarom zoeken wij een
Tekst schrijver

Missie

Als tekst schrijver is het je doel om de pakkende teksten te schrijven voor de klant en daardoor maximale conversie te behalen. Je werkt samen met de klant om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van de klant en waarvoor de teksten geschreven dienen te worden. Je haalt het maximale hieruit om de meest unieke en pakkende tekst te schrijven voor de klant die precies verwoord wat de klant zijn doelgroep wil overbrengen.

Uitkomsten

Je schrijft verschillende teksten voor verschillende klanten van verschillende woord aantallen en voor verschillende media. Daar komt het volgende bij kijken.
• Verantwoordelijk voor het verwoorden van de klant
• Super gesprekken met klanten elke week
• Het schrijven van pakkende teksten voor de klanten websites
• Schrijven van pakkende social media teksten
• Het uitdenken van social media campagnes met teksten
• Plaatsen van de teksten met foto’s op de websites en social accounts van de klanten

Competenties

Wij zoeken iemand die net een HBO- of WO-studie heeft afgerond, zoals bijvoorbeeld journalistiek of Nederlands. De volgende vaardigheden verwachten we van je.

Veranderen

De wereld van een tekstschrijver verandert continu. Schrijven voor nieuwe social media? Jij wilt alles weten en zoekt als eerste de mogelijkheden uit.

Inleven

Elke klant en elk product is anders! Jij kan je goed inleven in de doelgroep en gaat opzoek naar passende teksten hiervoor.

Aanpakken

Jij wilt de klant altijd verder helpen. Hoe wordt het probleem van de klant het best en snelst opgelost? Je overlegt met je collega’s als het nodig is en zorgt dat de klant snel tevreden is.

Communicatief

Ondernemers zijn veeleisend. Je legt als tekstschrijver jouw teksten neer bij de klant en overtuigt hem van jouw teksten. Ook voel je goed aan wanneer er extra verkoopkansen zijn.

Onze waarden

Samenwerken, doorhalen, competitie, plezier maken en winnaarsmentaliteit zijn de kernwaarden van Bright Circle. Werk in je sollicitatie één van deze kernwaarden kort uit zodat wij een beeld krijgen van hoe deze waarde bij jou past.

Interesse?

Mail naar info@brightcircle.nl met de reden waarom deze vacature alleen voor jou is en welke waarden jij meebrengt naar ons dynamisch team, stuur daarbij je C.V. mee

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.