WEBSHOPS

Een professionele webwinkel

Een webshop met Bright Circle.

Bij Bright Circle combineren we online marketing met web development – precies zoals je van een full service marketing bureau zou mogen verwachten. En dat betekent dat we niet alleen een schitterende webshop kunnen bouwen: we zorgen er ook nog eens voor dat die webshop online perfect te vinden is voor potentiële klanten.

Communicatie en transparantie zijn, zoals altijd, onze kernwaarden in de loop van het bouwproces. Dat betekent dat we u als klant van alle ontwikkelingen en wijzigingen op de hoogte houden en u ook altijd de mogelijkheid geven om direct bij te sturen waar dat nodig is. Het gevolg daarvan is dat onze projecten snel en efficiënt afgerond kunnen worden, met ongekend lage kosten!

Magento

Magento is een open source systeem dat gebruikt kan worden om eenvoudig webshops te bouwen. Niet zonder reden wordt het door heel Europa meer gebruikt dan welke andere vergelijkbare tool dan ook! Bij Bright Circle werken we regelmatig met Magento, om welke branche het ook gaat.

Bent u benieuwd naar de kosten die het bouwen van een Magento webshop met zich meebrengt? Neem dan vooral contact met ons op

Een webshop in zes stappen.

Ons ontwikkelingsproces bestaat uit zes overzichtelijke stappen. Zo weet u precies wat u op ieder moment kunt verwachten:

1. Planning

Dit is de stap waar alle belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Welke functionaliteiten heeft de nieuwe webshop nodig, en welke content moet erop worden gezet? Hoe spelen we zo goed mogelijk in op de behoefte van de bezoekers? In deze fase wordt eveneens bekeken of alle betrokkenen het met de plannen eens zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan het proces hier nog stilgezet worden.

2. Design

Wanneer bepaald is wat er allemaal op de webshop komt te staan, wordt besproken hoe het design de inhoud en uw merk het best kan ondersteunen. Een designer van Bright Circle gaat vervolgens met de conclusies aan de slag. Het resultaat is een pakkend webdesign dat de gebruikservaring en het koopproces optimaal ondersteunt.

3. Development

Wanneer bepaald is wat er allemaal op de webshop komt te staan, wordt besproken hoe het design de inhoud en uw merk het best kan ondersteunen. Een designer van Bright Circle gaat vervolgens met de conclusies aan de slag. Het resultaat is een pakkend webdesign dat de gebruikservaring en het koopproces optimaal ondersteunt.

4. Trainingen

Een prachtige webshop is niet bijzonder nuttig wanneer de gebruikers er niet goed mee om kunnen gaan. In een compacte training leggen we u dus snel en eenvoudig uit hoe online marketing werkt en hoe u producten en diensten aanbiedt in uw webshop. Gedurende deze fase kunt u, indien gewenst, bij ons in Boxmeer langskomen om met onze hulp de site uit te testen. Zo weet u zeker dat al uw vragen direct beantwoord kunnen worden.

5. Afronding en Publicatie

Voor de webshop daadwerkelijk de lucht in kan gaan, moet hij natuurlijk uitgebreid worden getest. Dit geeft alle betrokkenen ook de kans om nog laatste wijzigingen door te voeren voordat de site definitief live gaat. Aan het eind van de afrondingsfase is het dan zo ver: de webshop wordt officieel naar zijn online omgeving geplaatst!

6. Nazorg

Natuurlijk laten we u niet meteen in het diepe los wanneer uw nieuwe webshop eenmaal af is. Als u eenmaal twee maanden met het platform hebt kunnen werken, bieden we nog SEO-trainingen aan, waarmee u leert hoe u in Google bovenaan kunt blijven staan. Daarnaast kunt u van een onderhouds pakket gebruikmaken om er zeker van te zijn dat wij support en nieuwe updates aan blijven bieden.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.