WEBSITES

Een professionele WordPress website

Een website met Bright Circle.

Bright Circle biedt als fullservice marketing bureau natuurlijk ook de mogelijkheid om een geheel nieuwe website voor u te bouwen. Daarbij maken wij gebruik van WordPress. Door development en content gedurende het hele proces te combineren, leveren we altijd een website af waarmee uw online aanwezigheid en vindbaarheid optimaal gestimuleerd worden.

Communicatie en transparantie zijn, zoals altijd, onze kernwaarden in de loop van het bouwproces. Dat betekent dat we u als klant van alle ontwikkelingen en wijzigingen op de hoogte houden en u ook altijd de mogelijkheid geven om direct bij te sturen waar dat nodig is. Het gevolg daarvan is dat onze projecten snel en efficiënt afgerond kunnen worden, met ongekend lage kosten!

WordPress

WordPress is een open source tool voor het bouwen van websites die wereldwijd al door ruim 50 miljoen sites gebruikt wordt. En dat zijn zeker geen kleine namen: zo maken CNN en de New York Times gebruik van dit uitstekende programma. Bij Bright Circle werken we al jarenlang met veel succes met WordPress, wat betekent dat we snel en goedkoop de optimale site voor u samen kunnen stellen.

Een website in zes stappen.

Ons ontwikkelingsproces bestaat uit zes overzichtelijke stappen. Zo weet u precies wat u op ieder moment kunt verwachten:

1. Planning

Dit is de stap waar alle belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Welke functionaliteiten heeft de nieuwe website nodig, en welke content moet erop worden gezet? Hoe spelen we zo goed mogelijk in op de behoefte van de bezoekers? In deze fase wordt eveneens bekeken of alle betrokkenen het met de plannen eens zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan het proces hier nog stilgezet worden.

2. Design

Wanneer bepaald is wat er allemaal op de website komt te staan, wordt besproken hoe het design de inhoud en uw merk het best kan ondersteunen. Een designer van Bright Circle gaat vervolgens met de conclusies aan de slag. Het resultaat is een pakkend webdesign dat de gebruikservaring en het koopproces optimaal ondersteunt.

3. Development

Als derde stap volgt de technische fase. Onze developers gaan hier met het design aan de slag en maken er een daadwerkelijk werkende WordPress website van.

4. Trainingen

en prachtige site is niet bijzonder nuttig wanneer de gebruikers er niet goed mee om kunnen gaan. In een compacte training leggen we u dus snel en eenvoudig uit hoe online marketing werkt en hoe u producten en diensten aanbiedt in uw website. Gedurende deze fase kunt u, indien gewenst, bij ons in Boxmeer langskomen om met onze hulp de site uit te testen. Zo weet u zeker dat al uw vragen direct beantwoord kunnen worden.

5. Afronding en publicatie

Voor de website daadwerkelijk de lucht in kan gaan, moet hij natuurlijk uitgebreid worden getest. Dit geeft alle betrokkenen ook de kans om nog laatste wijzigingen door te voeren voordat de site definitief live gaat. Aan het eind van de afrondingsfase is het dan zo ver: de site wordt officieel naar zijn online omgeving geplaatst!

6. Nazorg

Natuurlijk laten we u niet meteen in het diepe los wanneer uw nieuwe website eenmaal af is. Als u eenmaal twee maanden met het platform hebt kunnen werken, bieden we nog SEO-trainingen aan, waarmee u leert hoe u in Google bovenaan kunt blijven staan. Daarnaast kunt u van een onderhouds pakket afnemen om er zeker van te zijn dat wij support en nieuwe updates aan blijven bieden.

Kom langs voor een goed gesprek en goede koffie.

U bent welkom op één van onze locaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u.

Blijf op de hoogte!

Mis nooit het laatste nieuws, webinairs, workshops en de beste aanbiedingen door u in te schrijven op de nieuwsbrief van Bright Circle!

Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.